KONTAKTIRAJTE NAS
EN
Povećanje plastične sirovine i ograničenje električne energije
Datum objave: 2021. Posjetite:125

Prošle je godine kineska vlada službeno objavila da Kina želi postići vršne emisije prije 2030. i postići neutralnost ugljika prije 2060., što znači da Kina ima samo 30 godina za kontinuirano i brzo smanjenje emisija. Da bi izgradili zajednicu zajedničke sudbine, kineski narod mora naporno raditi i postići neviđeni napredak.
Kako bi predale obećanje svijetu da će Kina ispuniti vrhunac emisije 2030. godine i neutralnost ugljika 2060. godine, kineske lokalne vlasti poduzele su stroge mjere za smanjenje ispuštanja CO2 i potrošnje energije ograničenom opskrbom električnom energijom.
Neka područja opskrbljuju 5 dana i zaustavljaju se 2 dana u tjednu, neka opskrbljuju 3 i zaustavljaju 4 dana, neka čak samo isporučuju 2 dana, ali zaustavljaju 5 dana.

Ove akcije rezultirat će strašnim povećanjem svih troškova, od sirovina do materijala za pakiranje, od cijene rada do troškova rada luka. Naša je tvrtka predana pružanju usluga kupcima visoke kvalitete i promišljene usluge. Prije toga, uložili smo sve napore da ublažimo utjecaje problema kao što su rastući troškovi sirovina i fluktuacije tečaja te da izbjegnemo povećanje cijena

Tel/WhatsApp/WeChat:

+86 - 152 6771 2909 (Whatsapp/WeChat)

E-mail:

[e-pošta zaštićena]

Adresa:

NO.10 BLDG, Caihong Witpark, Longgang, Wenzhou, Zhejiang, Kina (kopno)

Proizvodi
navigacija
Powered by
Powered by Powered by
Pratite nas
Autorska prava © 2021-2023 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd | Izjava o privatnosti | Uvjeti