KONTAKTIRAJTE NAS
EN
Uvod

Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd has been established since 1985,which is one of the most professional manufacturers of plastični zatvarač products in China. 

Naša tvrtka se fokusira na proizvodnju patentnih zatvarača više od 35 godina, dnevna proizvodnja može doseći 1 milijun metara. Naši proizvodi dobro se prodaju i na domaćem i na inozemnom tržištu, naša tvrtka je zaslužila veliku podršku i zahvalnost naših kupaca za veliku kvalitetu i profesionalnu izradu naših proizvoda. 

Naša tvrtka specijalizirana za proizvodnju sljedeće robe: 

1.bone zipper, flange zipper,klizni zatvarač, PE zipper, PP zipper,eva zipper, advertising zipper,vacuum sealed zipper and all kinds of shaped zippers. 

2. patentni zatvarači za vrećice za čaj, vrećice za hranu, vrećice za kostime, vrećice za datoteke, vrećice za slanje pošte, samonosive vrećice s patentnim zatvaračem, vrećice za komprimiranje, netkane vrećice s patentnim zatvaračem i sve vrste vrećica s patentnim zatvaračem s lancima. 

3.PP,PE,EVA high speed zipper extruder machine, zipper bag making machine and all kinds of slider mould. 

4. također nudimo sve vrste plastičnih zatvarača. Naša tvrtka posjeduje naprednu strojnu opremu i profesionalne tehnike, možemo prilagoditi sve vrste dizajna od naših kupaca kako bismo im pomogli da prošire svoje tržište, vaše ideje su od velike važnosti za nas. 

Iskreno vas pozdravljamo na suradnju i razvoj s nama. 

1) Imamo više od 20 godina iskustva u izradi svih vrsta plastičnih zatvarača 

2) Posjedujemo mnogo naprednih i kompletnih proizvodnih linija 

3) Stručno osoblje obećava kratku i pravovremenu isporuku 

4) Konkurentna cijena i dobra količina 


about1


Zašto odabrati nas 

Svaki kupac je jedinstven. Kupci kupuju od MH-a iz mnogo razloga. Ali, u većini slučajeva, to se svodi na jednu riječ: povjerenje. 

Vjerujte u naše bogato iskustvo! 

Jednostavno rečeno, razumijemo poslovanje kupaca. Ta se tvrdnja temelji na 20 godina poslovanja s izvozom materijalnih proizvoda po mjeri u više od 100 zemalja, ne samo da prodajemo proizvode, već prodajemo znanje i usluge prema potrebi našim kupcima. 

Usmjerenost na kupca dala nam je vrijednu stručnost koja se lako pretvara u još jedno ključno područje povjerenja. 

Pouzdajte se u naša kompletna rješenja! 

Kada kupci kupuju od Zili, oni ne žele samo kupiti "samo proizvode", već "vrstu proizvoda od kojih bi kupci mogli ostvariti profit". Kako poznajemo poslovanje kupaca, njihove najnovije promjene na tržištu i njihove kolege, tako smo u mogućnosti kreirati paketna rješenja za kupce: prikladne proizvode koji odgovaraju potrebama tržišta kupaca, isporuku na vrijeme, povoljnu logističku uslugu, financijsku podršku itd. Pružamo razne ponude usluga i podrške koje se oslanjaju na bazu iskustva našeg najboljeg osoblja kao konzultanata, trenera, ekipa za implementaciju i tehničara nakon prodaje.  

Vjerujte u naše dobitne rezultate! 

"Moj posao raste sve veći i veći uz ZiL", "Uvijek se mogu osloniti na Zili kad god mi treba pomoć", te riječi uvijek slušamo od naših kupaca. Ponosni smo što je polovica naših novih kupaca potaknuta prethodnim. Naši dobri odnosi s kupcima temelje se na istinskom interesu za stvaranje scenarija koji će pomoći svima koji će svima rasti. 

Odabir tvrtke Zili za člana vašeg tima i doprinosa vašem poslovnom uspjehu značajan je glas povjerenja. Bilo bi nam zadovoljstvo primijeniti naše iskustvo, rješenja i rezultate u vaše ime i početi stjecati vaše povjerenje.


oko

Tel/WhatsApp/WeChat:

+86 - 152 6771 2909 (Whatsapp/WeChat)

E-mail:

[e-pošta zaštićena]

Adresa:

NO.10 BLDG, Caihong Witpark, Longgang, Wenzhou, Zhejiang, Kina (kopno)

Proizvodi
navigacija
Powered by
Powered by Powered by
Pratite nas
Autorska prava © 2021-2023 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd | Izjava o privatnosti | Uvjeti